Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

In een plezierige sportieve sfeer wordt er hard gewerkt aan kracht, lenigheid(soepelheid) en verbeteren van de algehele conditie. Iedere dame doet haar oefeningen op eigen niveau. Alle oefeningen worden uitgevoerd op muziek. Tijdens dit sportieve uur wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen. Naast de vaste onderdelen wordt het lesprogramma gevarieerd met"

• Steps
  • Aerobics
  • Loopscholing
  • Duurlooptraining
  • Bewegen op muziek
  • Samenwerking in een workout

Om de clubkas te spekken en de contributie laag te houden kopen de dames 3 Grote Clubactie loten. Wij sluiten het seizoen jaarlijks af met een gezellig uitstapje.

De lessen vinden elke week plaats op maandag avond van 19:15 uur tot 20:15 uur. Het seizoen loopt van september t/m juni. Alleen in de kerstvakantie wordt er niet getraind.

Wat heeft u nodig:

• Goede sportschoenen

• Sportkleding, Sportbeha
  • Een handdoek te gebruiken op het fitness matje
  • Een flesje water